Vodafone Albania

Fondacioni Vodafone Albania në përgjigje të iniciativës #RedForKids ka dhuruar 5 mijë pajisje smart për fëmijët që aktualisht nuk kanë mundësi të ndjekin shkollën dhe platformat edukative on-line.

Pajisjet po shpërndahen nga Ministria e Arsimit tek nxënësit në zona të ndryshme të Shqipërisë, për t’u dhënë atyre mundësinë të ndjekin mësimin dhe të aksesojnë platformat edukative on-line. Asnjë fëmijë nuk duhet të qëndrojë larg edukimit edhe në kohë pandemie.

Dhoma Amerikane vlerëson Vodafone për aktin e ndihmës, përmes së cilit fëmijët nuk do të humbasin mundësinë e ndjekjes së mësimeve on-line.

Dhoma Amerikane është krenare për anëtarët e saj.

***

Vodafone Albania

The Vodafone Albania Foundation responds to the #RedForKids initiative by donating 5,000 smart devices to children with no access to digital education and on-line learning.

Devices are being distributed by the Ministry of Education to children around Albania so that they can access on-line classes and e-learning platforms from home. No child should be left behind in education, even in times of a pandemic.

AmCham appreciates the act of kindness by Vodafone Albania helping more children not miss the opportunity to attend online learning

AmCham is proud for its members. 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

Thank you for your email, we will reply ASAP.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?