AmCham Member’s News – FUFARMA

AmCham Member's News - FUFARMA

FUFARMA

Fufarma nuk ka ndaluar aktivitetin prodhues gjatë COVID-19, por as atë humanitar duke i ardhur në ndihmë sidomos punonjësve në fushën e parë të luftës.

Përmes një donacioni modest, nën logon e saj, Fufarma ka dorëzuar rreth 3,000 paketa, ku secila përmban Alkolina, maska mbrojtëse, doreza dhe shishe uji, si armë  mbrojtjeje në luftën kundër virusit COVID-19.

Nën moton “sebashkudotiadalim” vëmendja e kompanisë Fufarma është drejtuar nga forcat e Rendit dhe Policisë Bashkiake, të cilët janë në vijën e parë të luftës ndaj armikut të padukshëm, COVID-19.

“Kemi besim se me punën e përkushtuar të forcave të rendit, kontributin e jashtëzakonshëm human të të gjithë profesionistëve të vijës së parë të luftës: Mjekë, Farmacistë, Infermiere si dhe me solitaritetin dhe qëndrimin korrekt të gjithësecilit prej nesh,  bashkë do t’ia dalim e do t’i rikthehemi normalitetit së bashku me pranverën e vonuar”- thonë drejtuesit e Fufarmës.

Dhoma Amerikane është krenare për anëtarët e saj.

***

FUFARMA

Fufarma has not stopped its production activity during the time of COVID-19 and as part of its activity, has undertaken humanitarian initiatives, coming to the aid of the workers on the forefront of the battle.

Through a modest donation, under its logo, Fufarma has delivered about 3,000 packages, each containing Alcohol, protective masks, gloves and water bottles, as a protective tool in the fight against the COVID-19 virus.

Under the motto “sebashkudotiadalim” Fufarma’s help has been towards traffic and municipal police officers who are on the front line of the fight against the invisible enemy, COVID-19.

“We are confident that with the dedicated work of the Law Enforcement Officers and the extraordinary contribution of all frontline professionals: Doctors, Pharmacists, Nurses and the solidarity and responsible behavior of each of us, together we will succeed and will get back to normality, along with the spring that this year is coming late for all of us” said Fufarma’s management. AmCham is proud of its members. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *