UFT 25 vjet në tregun shqiptar, një histori suksesi

Logo 25 vjet

Intervistë me z. Elton Çollaku, Administrator i Union Financiar Tiranë Union Financiar mbushi 25 vjet në tregun shqiptar të shërbimeve financiare. C...

Read More 0

Si një bankë amerikane u bë faktor në tregun shqiptar në vetëm 5 vjet

ABI Bank nga lart

Andi Ballta, Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv Abi, kur lindte një bankë Bankingu në konceptin e një banke boutique, që vendosi klientin në fokus dhe e...

Read More 0