Enio Jaço: Improving the Business Climate will Change the Image of Albania, Turning the Country into an Investment Hub

AmCham President voting (3)

  (versioni shqip eshte me poshte) American Chamber of Commerce President Enio Jaço said today that the  creation of a business climate that offe...

Read More 0

AmCham Albania Celebrates 20th Anniversary, Elects New Executive Structures through Electronic Voting

General Assembly 2020

The American Chamber of Commerce in Albania held its 20th General Assembly Meeting on Oct. 15, marking the 20th anniversary of its establishment and e...

Read More 0

Zyrtarja e lartë e Dhomës Amerikanë të Tregtisë në Washington: Shqipëria, tërheqëse për investimet amerikane. Një klimë pro biznesit është e rëndësishme

Marjorie Chorlins

Përfaqësuesja e Lartë e Dhomës së Tregtisë së SHBA në Washington, Marjorie Chorlins ka vlerësuar Shqipërinë, si treg tërheqës për investimet amerikane...

Read More 0

A new brand identity on the eve of the 20th anniversary

amcham

Dhoma Amerikane e Tregtisë ka kënaqësinë t’Ju prezantojë me Imazhin e ri të Identitetit të saj, në prag të 20 vjetorit të Themelimit të saj dhe përpar...

Read More 0

AmCham Labor and Ethics Committee explains issues to members

AmCham Labor and Ethics Committee explains issues to members (1)

Maternity leave and annual leave: What does the Labor Code mandate? The American Chamber of Commerce in Albania and its Labor and Ethics Committee ...

Read More 0

AmCham Member’s News – Philip Morris Albania (PMI)

AmCham member's news final

PHILIP MORRIS ALBANIA (PMI) Philip Morris Albania donated materials and medical equipment for the state health system of the Infectious Diseases Ho...

Read More 0

AmCham Member’s News – E.H.W.

AmCham member's news final

E.H.W. E.H.W. ka përqafuar nismën e Bashkisë së Tiranës dhe të Qendrës Alert, duke kontribuar me 500 pako ushqime për familjet në vështirësi. ...

Read More 0

AmCham Member’s News – TONA-ALB

AmCham member's news final

TONA-ALB Kompania TONA-ALB ka dhënë ndihmën e vet në situatën e jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia e COVID-19, duke mbështetur Kishën Ortodoks...

Read More 0

AmCham Member’s News – NOKIA

AmCham member's news final

Nokia, një kompani ndërkombëtare që operon në Shqipëri prej disa vitesh, ka dhuruar fonde tek fondacioni “Fundjavë Ndryshe”. Nga ky donacion, si pjesë...

Read More 0

AmCham Member’s News – Alpha Bank Albania

AmCham member's news final

Alpha Bank Albania Alpha Bank Albania ka përqafuar nismën e Kryqit të Kuq Tiranë, duke kontribuar me 100 pako ushqime dhe produkte sanitare pë...

Read More 0