Holding Studio Bylis

Studioja jone funksion qe nga viti 2007 duke
iu sherbyer mbi 50000 klienteve ne Tirane dhe ne gjithe territorin shqiptar.
Studioja udhehiqet nga ekspert gjeodet Gjergj Begaj i cili ka kryer studimet ne fushen e topografise dhe hartografise.
dhe nje staf i kualifikuar inxhinier gjeodet edhe jurist .
Qe prej 2007 studioja jone bashkepunon me Zyren e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme ne Tirane ne gjithe territorin shqipetar dhe trevave kosove ,maqedoni etj .
u kemi dhene zgjidhje shume dosjeve dhe ceshtjeve problematike ne fushen e pronesive .
gezojme respektin e mijerave klienteve.
Studjo jone ofron gjithe infrastrukturen e nevojshme si ne instrumente digitale , ne zyre per zgjidhjen e  problemeve hartografike .
duke na besuar ne zgjidhjen e problemit tuaj do te ndjeheni te lehtesuar dhe do merni zgjidhje te shpejte dhe profesionale.
PROCESI FILLON QE NGA KONTROLLI N E TERREN DHE DUKE STUDIUAR EDHE DOKUMENTET LIGJOR
MATJET FAKTIKE –
PERPUNIMI NE HATRA TE  ZVRRP DHE ORTOFOTO .
PUNA VAZHDON DERI SA KLIENTI TE PAJISET ME CERTIFIKAT DHE HARTE TREGUESE.
CDO PUNE  E KRYER NE TERREN PUNHET DHE KONTROLLOHET NGA DY SPECIALISTE DUKE U BAZUAR NE CILESI DHE KORREKTESI NE