Sherbimet e Studio BYLIS

Ne studion tone do te gjeni keto sherbime:

•       Rilevime topografike

•       Studime topografike inxhinierike

•       Studimet teknike per pronat

•       Plane Rilevimi

•       Planimetri

•       Ekspertiza Teknike Topografike

•       Projekte civile industrial

•       Plotesim dosjesh per hipotek  ,KKP etj.

Ne ndihemi komode ne punen tone dhe te sigurt ne investimin tone.

Ju mirepresim!